неділя, 3 червня 2018 р.

Hello, Language Summer Camp

                                            01.06.2018 р.

01.06.2018 р. в ОНЗ "Романівська гімназія" відбулось урочисте відкриття пришкільного мовного табору “ Rainbow”. 

З початком табірного сезону дітей привітали директор табору Сушицька Людмила Петрівна та заступник директора Пищик Ніна Петрівна. Діти разом з вчителями заспівали табірну пісню "Happy Campers”, поділились на 3 загони, кожний загін представив себе та свій дивіз,  повторили правила нашого табору . Також діти мали можливість проявити свої таланти та підготували номери. Вчителям вдалося створити святкову та невимушену атмосферу.





02.06.2018 р.

Представлення своїх плакатів та вітання по-новому)) Море позитивних емоцій, заряд - на все літо))




                              
                               04.06.2018 р.

  Friendship Day!(День дружби)


        Англійське прислів'я стверджує: "Friendship isn’t a big thing — it’s a million little things." (Дружба — це не щось ціле, а мільйони непомітних дрібниць.)         І це справді так! 






05.06.2018 р.Funny Day!(День сміху)

Сміх- це радість,здоров’я та позитивні емоції. Четвертий день табору пройшов під гаслом “День сміху”. Цього дня діти сміялись і смішили, самостійно готували веселі сценки та демонстрували власноруч виготовлені паперові костюми. При таборі працював Салон краси, де креативні візажисти та перукарі створювали crazy-образи. Діти приймали участь у жартівливій вікторині та співали веселих пісень. На завершення дня станцювали традиційний танець дружби.







Немає коментарів:

Дописати коментар